ויזה לבוליביה

איך למלא ויזה לבוליביה

מהקישור הבא תורידו את הטפסים – טפסי ויזה לבוליביה

מה שצריך להוסיף :

  • כרטיס טיסה חזרה לישראל
  • שתי תמונות פספורט בגודל 4*4
  • צילום של הדרכון שלכם

**הויזה שניתנת היא ויזה ל-30 יום בלבד אך ניתן להאריך אותה במדינה עצמה.**

ויזה לבוליביה דף 1

ויזה לבוליביה דף 2

 

 

למדריך מלא יותר ומפורט על הוצאת ויזה לבוליביה כנסו לכאן:

ויזה לבוליביה  – אתר לטיני

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>